Monday, May 24, 2010

RM20SEGERA! modal serendah RM20!!!

GEMPAK!!!!!!!!!
korang nak join tak..
nak duit macam tu??
DAFTAR JER DULU PERCUMA.


SERTAI :






yup..i know..u all susah na caya benda2 macam ni kan..aku mula2 pun kurang yakin.Tapi memandangkan modal dye ciput ja aku berani kan diri.Thanks to MG aku yakin sikit dengan dia.Aku daftar under MG.ALaa..daftar free jer!!(Dah daftar korang boleh usha ada nom penaja korang.pape hal ley contact.Siap nama penuh lagi semua).pastu aku labur RM20 lam akaun dia.
Then ikot ja arahan dia bg pas da daftar. hantar sms kat nombor fon penaja(ada cara2 nya)(semua diberitahu lepas anda dah daftar). THen hntr jgk kat admin bentuk sms yg sama hantar kat penaja.Tggu penaja aktif kan kita.daH settLe.kita dah ley pomote WEB link kita .SiAp kau dia bagi banner2 untuk kita pomote.Siap bg iklan2 yg leh dipromosi.tak Ke memudahkan kita untuk pomoTe lagii.Tambahan pula dia siap bgi ebook untuk kita download.BanyaK benDa dia bg untuk mudahkan kan kita.weiii, dia sms kita duit ada masyuk akaun kita.PALING PENTING MASUK DUIT TERUS DALAM AKAUN KITA..100%KOMISYEN KITA PUNYA .Bila dah JOiN keje dia senang je..
PROMOTE.TAJA.TERIMA SMS.LOGIN.AKTIFKAN. senang kan??
Alaa..modal serendah rm20 akan korang dapat balik bila dapat taja 1 orang bwh korang.Sebab tu program ni namanye RM20SEGERA..1 org rm20..BiLa dah dapat modal korang balik.taja lagi..kAn dah untung.Kalau takot na invest bisnes online yang mahal2..yAng ni murah je..100% komisyen korang.Sebab orang bank-in dalam akaun anda.!!
So..camne??join ler..sama2 kita berusaha~at least lepas untuk duit poket harian~
DAFTAR JE DULU.


click banner !!!



Modal Rendah Hanya RM20.00
100% komisyen milik anda
Web promosi percuma
Tanpa melalui akaun bank admin
Komisyen terus ke akaun bank anda
Terima SMS duit dah masuk ke akaun

9 comments:

asfz lily said...

pandai nye dye cari wit :)

~teera~ said...

jom la join.bawah saya

syafiqah safri said...

erm...tkut ckit nk join bende cam nie :(

~teera~ said...

ta perlu takot.komisyen 100% awk punya.taja sorang dah dapat modal awak balik.tada risiko.cume kena promote kt org .

~teera~ said...

usaha tu penting mana ada duit jatuh dari langit.INI kira cam bisnes la..u join.then pomote kat kawan2 ,kawan2 korang akan bayar dalam akaun korang.modal rm20.dapat baliknye modal.1 orang rm20.pastu korang dah untung.....bila korang taja lagi 2,3 orang.open ur mind..pk2kan lah.

eik`S noName said...

cume keluar rm 20 je ke???nak join la

~teera~ said...

yup esyad..rm20 sahaja!
nak tanya pape tya terus pada saya.
kalau awk dah daftar nanti awk boleh contact saya.
i will help u.

Shuk said...

huhu..macam best.slalu tgk iklan msuk dlm fb. tapi nak tau la, sumber duit tu dia pusing balik macam mane eh?

~teera~ said...

Shuk :saya dah jelaskan detail kat blog saya.Tiada unsur pihak ketiga.
1 ORANG RM20.macam kita jual barang,orang beli.itulah untung kita.Tada org beli,tada la untng.Maksudnya,awk kena promote link awk.BILE ada sapa2 yang berminat.nak join.die akn join bwh awk.n akn byr awk rm20 terus ke akaun awk.itulah komisyen awk.