Sunday, July 25, 2010

keNanGAn YANG TERINDAH.




OH..LAMENYE TAK MENULIS.hari tu pun menyempat pergi cc nak online.
Well,cerita pasal RCMP dah aku tulis.NOw,is the time that i share with u guys Kenangan Terindah 2 minngu di sana!! YeAh..!!
tu gambar di ats..kAwaN2 yang best kat rcmp..4 darinye..roomate aku.
seronok bila dengan diorang..
Dah lame tak rase seronok macam nih..huhu..
baNyAK LAGI GAMBAR BUT UPLOAD KAT FB JE.NAK TGK PI fB akU ..
sedang tulis-menulis ni kan..
JoURnaL aku tak siap lagi.haha.Bagus betol la ko ni tirah.!!
Patutnya siap kan dulu ye tak???

tamau cite panjang-panjang sebab malas nak taip dah.haha..Diz pAgi2 BuTA..BuAt perutku LaPAR!

~out~




2 comments:

eik`S noName said...

owh...bestnye....
nnt upload lgi gmba ea...hehe

SYAZA said...

besh3!!!~