Monday, July 5, 2010

kenapa saya berblogging.??

Kepada bloggers anda mesti dah gila blogging.First time saya buat blog i use other names..Not Lemonjuzy..Berapa kali ntah..tuka2 name..At last,dapat jgk yang The besT..wHY I Choose LEMONJUZY ??? Becoz i love lemon!!
so..actually,blog ni bermula dah lame..tapi Tak la seaktif sekarang.Sekarang dah macam kaki blogging..Macam2 nak celoteh sebabnya,menaip..Kalau tulis pakai pen..Sakit tangan..Macam buat karangan..Bila dah ada laptop..Tu yang kasi pedih mata mengadap LapTop nih.Tak ada keje betul.!
Hah..why im blogging??Sebab yang

1.Disini kita boleh celoteh apa2 sahaja tak kira ape pun.Orang suka Ke..Tak kE..tak kesahlah.Sebab itu hak kita.
2.Disini juga kita dapat meluah segala yang terpendam.
3.Tempat paling saya suka meluahkan perasaan.
4.Tempat untuk berhibur berkongsi bersama yang lain.
5.Dapat kenal member2 blogger yang tersyg..^^
6.Dapat memberi pendapat berkenaan sesuatu perkara.
7.Kesempatan untuk menulis tentang diri sendiri,life dan lain2..
8.Kesempatan untuk mereka membaca isi hati kita.
9.Memberi penilaian dalam setiap perkara yang beraku dalam hidup.
10.Memberi kepada readers informasi tentang sesuatu perkara.

11...12..13..14...15........dan seterusnya..Anda sendiri pikir2kan lah..

hahaha..

*nampak je ku ceria...tapi dilanda masalah sebenarnya.SO I prefer to just keep quiet.

2 comments:

Hamzah Ian said...

aku stuju ape ko ckp

~teera~ said...

hahah..Bagus!^^