Friday, September 3, 2010

habis puasa..Syawal menjelma..

sedar tak sedar dah nak dekat raya dah...Rasa macam baru je start puasa.Cepat betul masa berlalu..Tambah lagi hari2 duk bz dengan kelas and baru lepas posting.Memang tak sedar lah masa berlalu dengan cepat.

masa posting kena buat running assesment..aduhh.memang menggalabah jer..Tapi lega coz dah lepas semua tu.Sedehnya bila hari terakhir kiteorang kat wad..sebab lepas nih tak posting situ dah.BuT ANYWAY,BANYAK PENGALAMAN AND KENANGAN kat sana.will be remain forever..

Berbalik pada cerita raya..Persiapan raya dah sedia..Harap raya ni ada kelainan sikit dari segi ape???haha..aku sorang je tau.

erm..teringin nak raya dengan my beloved 'limau' .
Bila ek??

TAPE raya sebulan an..haha..aku tunggu jugak nanti.hopefully dapat la..But IF not in this month .its okay.

oh,sebenarnya tak sukalah update blog tanpa ada gambar yang menarik or ape2 yang boleh ditayang..hahaha..susah la..tak ade lptp lagi..huhu.alasan.Kata je la malas an3..=P

1 comment:

SweetSyaza said...

selamat hari raya cik lemon :)