Tuesday, March 15, 2011

Takada Tajuk.

Ape KEs??

Tak tawu nak letak tajuk ape.
so tulis je la..

Firstly.
Happy bila tengok kawan2 aku ada pasangan masing2.
dah maju yer.even just ade yg 'scandal je 'opss.
Suka tengok korang happy.
Paling benci tengok korang gado.
Sebabnya aku sayang korang.and tak suka tengok gado2 nih.Tak BEst!

Terus-terang .kadang2 aku rasa jeles tengok korang rapat.
Sebabnya aku tak ada kawan yang serapat macam korang.BFF katakan .Jeles sangat bila tengok BFF2 nih bersama2.tapi perlu ke aku cembru.
Siapa aku nak cemburukan hubungan keakraban sahabat2 nih kan?
Kadang korang gadoh.aku jadi orang tengah..BUkan memaksa diri.tapi aku tak sanggup tengok kawan2 aku Berpecah-belah..
walau macam mana pun korang.korang tetap kawan2 aku.Aku sayang korang.

KADANG TU AKU RASA SUNYI. ntah kenapa ada rasa macam tuh.
Lebih2 lagi sejak baru2 kehilangan seseorang...
Even ada korang and jugak cek gegeh saia.tapi Masing2 pun dah ade teman rapat sendiri.
Aku nih cuma menumpang kasih je pun.

Tapi tak apelarh..
asalkan KORANG BAHAGIA dah cukup buat aku gembira. ^_^

Sayng korang semua . =)

1 comment:

essyfaa said...

tiraa..
jgn la jeles2 k.if ade pape cite je kat kami :))
chill oke.