Friday, April 30, 2010

MULA bOSan DENgAN mySpAce setelah 5tahun BerSAMa.

Setelah hampir 5 tahun bersama.Aku mulai bosan dengan MyspAce atau kata pendeknya" ms.
haha..kenapa???suka ati la .dah aku yang bosan.
tapi yela time guna myspace nih umur ku baru mencecah 14 tahun.lebih kurang.zaman ni memang tgh hot dok layan ms..sebelum tu pkai friendster.tapi sejak dah meningkat umur nih.hehe..ta bape na lyn sgt dah ms nih.Kebanyakan yang pkai myspace ni umor dalam lingkungan 13-18++ lah jga.tapi byk yg bwh 18.
so why not kita beralih ke Facebook.FB ni pulak banyak dari golongan 18 tahun dan ke atas..so since aku pun dah almost 18.beralih lah.
huhu.yup sekarang cik lemon aka teera aka aku udah selesa dengan facebook.Bukan setakat fun.tapi SEbaB FB jugalah yang dapat membuat aku berhubung dengan kawan-kawan sekolah rendah dulu.HAPPY giler lah!!
tERINGAT zaMan KAnAK2 DUlU..MEMANG kenANGAN terIndah!!

kalau nak tengok myspace saia klick kt GAMBAR myspace Bawah nih.


  • Profile Views: 4,774
  • Last Login: 04/29/10

3 comments:

sophie said...

Ms bored me too! Nasib de FB

~teera~ said...

yup..btol tuh..selamat ader Fb!

Syida Shukor said...

i pun dah lama tak bukak ms . dah hilang keterujaan teheee